Mindful Analysis


De online stresscoach is gecertificeerd Mindful Analyst. Voor meer info klik hier.

 

Als je kiest voor een coachingstraject gaan we aan de slag volgens de beproefde methode Mindful Analysis ©

MA is een snelle en effectieve methode gebaseerd op inzichten uit de psychotherapie, filosofie en het boeddhisme, ontwikkeld door Psychotherapeute en schrijfster Mirjam Windrich.

 

Mindful Analysis is sinds tien jaar dé methodiek voor snelle en effectieve online coaching en therapie. 

Met een tot twee keer schrijven per dag kom je in een week tot de oplossingen en antwoorden die je zoekt. Of het nu om je werk, je privéleven of psychische klachten gaat waarmee je te maken kunt krijgen.

Alles verloopt eenvoudig en comfortabel via email, dus je hoeft nergens naartoe en kunt werken vanuit je eigen omgeving. 

En je kunt altijd direct beginnen! 

 

De methode is geschikt voor verschillende soorten problemen of vragen zoals; 

- Burn-outklachten 

- Oververmoeidheid 

- Stress gerelateerde klachten 

- Slapeloosheid 

- Verdriet 

- Relationele problemen

- Verlies

 

Tijdens het coachingstraject doorloop je 4 belangrijke fasen die opeenvolgend leiden tot bewustwording, verwerking, inzichten en mogelijkheden voor de toekomst. Aan het einde van het traject maak je een plan voor jezelf, waarin jij omschrijft wat je wilt veranderen, op welke wijze, en dat allemaal in jouw eigen tempo. 

 

Honderden mensen hebben inmiddels een MA-traject gedaan en met succes! Meer dan 95% was zeer tevreden over de werkwijze en is er dus echt mee geholpen.

stress, coaching, burn-out, burn out, opgebrand, coach, workshop, schrijven, email coaching, mindful analysis, mindful analyst,